Sivut

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Töitä, lomailua ja leppäkerttukakku :)


Tämä kesä on mennyt tosi nopeaa ja lähinnä työn merkeissä! Nyt on sitten lyhyen loman vuoro ennenkuin opiskelut jatkuvat syksyllä. Blogin päivittäminen on jäänyt vähemmälle kiireiden vuoksi, vaikka muutaman kakun ja kakunkoristeen olenkin saanut tehdä. :) 

Syksyllä on enempi taas aikaa kirjoittaa ja kokeilla uusia ihania reseptejä ja kakunkoristeiden tekoa. Syyskuussa on muunmuassa tyttäreni 2-vuotis syntymäpäivät, jotenka luvassa on jotain tosi pinkkiä ja kimaltavaa prinsessahässäkkää. :D Tarkoitus olisi tehdä kaksikerroksinen kakku, joitakin ideoita on jo niiden osalta mielessä pyörinyt ja odottaa toteutusta. :) 


Tämän leppäkerttukakun koristeet tein alkukesästä pienelle Aliisa-tytölle 1-vuotis syntymäpäiville! Toiveena oli leppäkerttu sekä oranssin, punaisen ja keltaisen sävyisiä kukkia. Leppäkertun tein punaisesta ja mustasta karkkimassasta, kukat ja lehdet tein valkoisesta karkkimassasta jonka värjäsin itse pastaväreillä. Koristeet viimeistelin kimallepulverilla. Kakku oli valmiiksi täytetty, kakun reunoille tein korityllalla pursotukset, päälle tähtityllalla. 

Onnea vielä pienelle Aliisalle!


Ihanaa ja lämmintä kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti