Sivut

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ruusukakku


Tämän ruusukakun tein neljän munan kakkupohjaan. Tämä on pyöreän mallinen, tehty samalla lailla kuin prinsessakakku tehdään, koristeet on vain erilaiset. Kakun koristelin improvisoiden samalla kun tein kakkua, eli mitään suurempaa suunnitelmaa ei ollut. Kuorrute ja ruusut on sokerimassaa, vihreä "huntu" ja lehdet on sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta. 


Välissä on diplomaattikreemi, eli kermaa 50% ja vaniljakreemiä 50%, ja vadelmamarmeladi. Kostutukseen sokerivettä. Koristeena on lisäksi sokerihelmiä, koristeisiin laitoin myös kimallepulveria.


6 kommenttia:

  1. Ompa kaunis, sopisi vaikka hääkakuksi!

    VastaaPoista
  2. Kaunis, ja ihana oivallus pyöräyttää prinsessakakun ilme näin. Upea! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kivoista kivoista kommenteista Unelmaa leipomassa, Tita ja Herkkuhovi! :)

    VastaaPoista