Sivut

maanantai 7. toukokuuta 2012

Hello Kitty -koriste + kukat


Minä NIIIN tykkään tehdä näitä ihanan pinkkejä ja hempeitä kakunkoristeita pienille prinsessoille! :D Tuli toive, että tekisin pienen neidin syntymäpäiväjuhliin jotain Hello Kittyä, kukkia ja perhosia vaaleanpunaisen sävyissä. Tällaisia sitten valmistui (perhoset on vielä tekemättä). :)


Hello Kitty on maalattu vaahtokarkin makuiselle karkkimassalle pastaväreillä. Päälle kiinnitin elintarvikeliimalla silmät, viikset, nenän ja kukat. Lisäksi koristelin kimallepulverilla. Kitty on 11cm korkea. :)

Kukat on myös samaa pastaväreillä värjättyä karkkimassaa. Kukkia on kolmea eri sävyä ja kokoa. Lehtiä varten värjäsin massan hempeän mintunvihreäksi, osa lehdistä on tummempia ja osa vaaleampia. 

Kukkiin laitoin keskelle vaaleanpunaisia ja valkoisia nonparelleja ja viimeistelin kimallepulverilla. Myös lehdet sivelin valkealla kimalteella. 


Paljon onnea syntymäpäiväsankarille!!

5 kommenttia:

 1. Voi että on ihanan tyttömäisiä koristeita:) Kauniita! ihastelee Titta

  VastaaPoista
 2. Super suloisia koristeita! :-) Ihana Hello Kitty!

  VastaaPoista
 3. Ihana Kitty! Kyllä osaat.. Sitten Alisallekin 1vee kakku. ;P

  -Ulla

  VastaaPoista
 4. Miten tuo kimallepulveri toimii? Sivelläänkö sitä koristeiden päälle vai mitä? Olen vasta tutustumassa kakkujen koristeluun ja kaikki on niin uutta. Tarkoitus olisi koristella esikoisen ristiäiskakku ja ihastelin sinun tekemiä tennareita ja kukkia. Aivan upeita! Oliko niissäkin kukissa jotain kimalletta?

  -aloittelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän yleensä kaikkiin sokerimassakoristeisiin enempi tai vähempi kimallepulveria. Sitä on hyvin helppo käyttää. Sivelen pienellä siveltimellä kuivuneen koristeen päälle. Kimalteita on erin sävyisiä, itse käytän yleensä joko punertavaa (kukkiin yms.)tai valkoista/kuultavaa. :)

   Poista