Sivut

lauantai 25. helmikuuta 2012

Tennarit pienen pojan ristiäiskakkuunSain ilokseni tehdä kakunkoristeet ja koristelun kummipoikani kastekakkuun. :) Nämä tennarit tein sokeri- ja karkkimassasta. Kaava tennareihin löytyy Pionilaaksosta. Tennarit oli aika helppo toteuttaa hyvien kaavojen ja ohjeiden ansiosta. :) 
Tennareiden lisäksi tein sokerimassasta rusetin ja kukkia.


Kakun reunoille tein reunapursotukset korityllalla.


Lisäksi tein mukaan pikkuleipiä tällä ohjeella noin 50 kappaletta, ja koristelin ne vaaleansinisellä pikeerillä.


"Sininen norsu ja samettikarhu
ruusumetsässä vaeltaa.
Kysyvät eilen syntynyttä,
vartovat pientä kulkijaa.
Nukkukaa nallet ja nukkukaa norsut,
lapsonen unoseen saatelkaa.
Kohtahan aivan hän unilaivan jo jättää
ja käy kohti maailmaa."

Onnea vielä Kasperille ja koko perheelle!

4 kommenttia:

 1. Ihanata kaikkee! Oot tosi taitava!

  VastaaPoista
 2. Ihana kakku! Kyllä sä oot taitava! :)

  VastaaPoista
 3. Miten ihana koriste! Itse olen yrittänyt tennareita sokerimassasta, mutta jotenkin ne aina lössähtävät. Oletko siis sekoittanut sokerimassaa karkkimassaan? ja onko tämä karkkimassa sama kuin vaahtokarkkimassa? ehkä hieman hölmö kysymys... :) olen vasta-alkaja ja kaikki on niin uutta vielä. oletko värjännyt kukat itse vai käyttänyt valmiiksi värjättyä massaa? ja miten olet saanut kukkiin hohdetta? kiitos jo valmiiksi vastauksesta! -aloittelija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Minun mielestä karkkimassa on hieman helpompi käsitellä kuin sokerimassa, ainakin näiden tennareiden kohdalla, en kuitenkaan nyt muista minkä merkkistä tai mistä ostin näihin käyttämäni massan, siitä on niin pitkä aika. :) Nuo kukat ja tennareiden reunat taisin tehdä sitten sokerimassasta, jotenka en sekoittanut massoja keskenään. Itse olen värjännyt massat pastaväreillä eri sävyihin. Hohdetta kukkiin sain laittamalla kimallepulveria. :)

   Poista