Sivut

perjantai 17. helmikuuta 2012

Keväisiä kermakakkuja


Tänään tein kolme kermakakkua. Kaksi niistä on pieniä kolmen munan kakkupohjalla ja yksi on kuuden munan kakkupohjalla. Kakkujen välissä on vispikermaa ja mansikkahilloa, kostutuksena on sokerivettä. Päällä ja pursotuksissa on myös vispikermaa.

Kaikkiin kakkuihin tein oranssiksi värjätystä marsipaanista kukkia ja pienempiin kolmen munan kakkuihin myös kahdenvärisiä lehtiä. Lopuksi laitoin hopeakuulia.Kaikissa kakuissa on erilaiset pursotukset. Ensimmäisessä kakussa on koristeraapalla tehty kuvioreunus. Toisessa kakussa on ruusutyllalla tehtyä "nauhaa".  Viimeinen täytekakku on koristeltu koripunospursotuksella. Hyvää viikonloppua kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Osaisinpa itsekin pursottaa kermaa yhtä kauniisti. =) Jotenkin se tuntuu olevan haastavinta tässä leipomishommassa. x) Vois alkaa pursotteleen kerman karkkimassan allekin, niin tulisi harjoitusta. :P Sit vain tasoittaisi ennen kuorrutusta..

  VastaaPoista
 2. Kauniita, ovat niin ihanan keväisen värisiä koristeiltaan, että alkaa ihan toden teolla odottelemaan tuota lumen sulamista. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan huippuhyvä oot! :)

  -ulla

  VastaaPoista