Tänään tein tällaisen puolukka-valkosuklaa hyydykekakun.
Pohjana on ohut kakkupohja (vetopohja), pohjan päällä puolukkatäyte ja päällimmäisenä valkosuklaatäyte.
Puolukkatäytteessä on kermaa, sokeria, puolukkasurvosta ja liivatetta. Valkosuklaisessa on kermaa, valkosuklaata, vaniljakreemiä ja liivatetta.
Kakun päälle muotoilin sokerimassasta vaaleanpunaisia ruusuja sekä spritsasin valkosuklaasta pitsirullia ja ruusuille "lehti-kiekuroita". Hyvä pitsirullien teko-ohje löytyy muunmuassa Kinuskikissan sivuilta.
Makea valkosuklaatäyte on hyvä vastapaino vähän voimakkaamman makuiselle puolukkatäytteelle.
Nami ja vau! :)
VastaaPoistaIhana makuyhdistelmä :-) Ja kauniin hempeän värinen :-)
VastaaPoistaNamnam nam!!! Ihana!!!
VastaaPoistaAlisan synttäreille tilaan tuollasen! :)
-Ulla