Sivut

maanantai 10. lokakuuta 2011

Ristiäiskakun koriste


Kakunkoriste on tehty sokerimassasta. Valkoisen sokerimassan värjäämiseen käytin pinkkiä, sammaleenvihreää, ruskeaa ja ihonväristä pastaväriä.


Kaikkein haastavinta oli tehdä vauvan kasvot ja hiukset. Silmät, kulmakarvat ja poskiin punaa maalasin pastaväreillä, pikkuisella siveltimellä, ja sai olla tarkkana ettei lipsahda huti. :D Suussa vauvalla on tutti, joka on koristeltu elintarvikekimalteella. Vauvan kastepukua, kastetyynyä, ruusuja ja terälehtiä koristelin pinkillä kimallejauheella. Puvun päällä on ruusun terälehtiä. :)


3 kommenttia:

 1. Vastavierailulla.. Todella kaunis koriste ja täydellisesti onnistuneet kasvot, ei onnistuisi minulta! :) Kauniit värit.

  VastaaPoista
 2. Voi että onkin söpö! <3 Tosi hyvin kyllä onnistunu! :) Mun mielestä tuo marsipaani/sokerimassavauvojen teko on just hauskinta! Ensin mietin kauan aikaa vauvamuotin tilaamista, mutta en sitä kuitenkaan tilannu, koska vauvakoristeiden teosta ois kyllä menny kokonaan se hohto, mikä siinä nyt on kun niitä vauveleita käsin pyörittelee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä koristeita on kyllä mukava tehdä, ja on pikkutarkkaa puuhaa. :D Onpa kaikki uniikkeja jos tekee ilman muottia, joskin aikaa kuluu vaan enämpi. :)

   Poista