Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

The trash pack cake :)Eilen vietti 7-vuotias poika syntymäpäiviään jonne sain tehdä toivomuksen mukaisen trash pack -kakun. :) Trash pack -lelut on monien pikkupoikien ja -tyttöjen lempparileluja, joskin monelle varmasti tuntemattomampia, joten vertailun vuoksi leluista löytyy juttua täältä.


20 hlön kakkuun toivottiin seitsemän trash pack -figuuria sokerimassasta ja kaksi roskatynnyriä. Päälle haluttiin vihreä sokerimassa, reunoille koripunospursotus ja mustaa nonparelliä. Sen lisäksi oman luovuuden käyttö oli sallittua. ;) 


Sokerimassafiguurien lisäksi tein muutaman "roskan" samaisesta massasta, mm. mato, banaani, pizzaslice, omenankanta, laastari jne.. Hiekaksi murensin digestive-keksin. 


radio

Figuurit on pieniä, parin-kolmen sentin kokoisia, jotenka niiden tekemiseen kului aikaa. Mutta niitä oli IHANA tehdä, enkä olisi malttanut edes jättää trash packien määrää seitsemään. ;)Onnittelut 7-vuotiaalle Jesselle! :)

3 kommenttia:

  1. Ihana! :) teen tällä hetkellä angry birds hahmoja yhteen kakkuun ja yllätyin kuinka kiva niitä on tehdä :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan kakun oot taas tehny!!! Voin vain kuvitella, miten innoissaan Jesse ja muut ovat olleet. Varmasti on riittäny eskarissa puhetta koko viikoksi ;)

    Terkut Valtsulle!

    VastaaPoista