Sivut

maanantai 21. tammikuuta 2013

Ninjago juhlatJuhlittiin eskarilaisen 7-vuotis syntymäpäiviä, johon synttärisankari toivoi kaksikerroksista ninjagokakkua. Noo, minähän tein.. :) 
Tässä pohjana on 8-munan kakkupohja ja päällä 4-munan kakkupohja, jota hieman muotoilin ja pienensin. Kakku on päällystetty vaahtokarkinmakuisella kaulintamassalla ja Fun cakes -sokerimassalla, joiden alle laitoin sokerikreemin. Ohje kreemiin tässä.


Mustaa ja punaista sokerimassaa en lähde valkoisesta värjäämään, koska väriainetta täytyy laittaa niin paljon ja harvoin lopputulos on halutun värinen, jotenka punaisen ja mustan sokerimassan ostan valmiiksi, tälläkertaa Leipurinputiikista.
Kakun välissä on kerma ja vadelmahillo, kostutus 10% kostutusvedellä (sokerivesi).Kakun reunoille tein sokerimassasta pieniä legoja ja lego-ninjagoita. Lapset kysyivät pöydässä onko ne syötäviä -kyllä on. :)


Lisäksi tarjolla oli näitä "ninjagokeksejä", päällinen on pikeeriä ja silmät candy meltsiä. :D Myös porkkanapiirakkaa oli toivomuksesta ja muita perus herkkuja kuten karkkia, sipsiä, muita pikkuleipiä, pullaa jne..Nämä värikkäät paperilautaset ja muovimukit ja -kulhon sipsejä varten löysin Tiimarista. Minun mielestä ne värienkin puolesta sopi hyvin lego-teemaan, selkeitä päävärejä.


Lähtiessään pikkuvieraat saivat ottaa mukaansa yllätyspussit, jotka sisälsi tarroja, tikkarin, karkkilaatikon yms. pientä.

Paljon onnea Valtteri! <3

2 kommenttia:

  1. Kakku on makee :)
    Mun uus blogi löytyy nimmarin takaa, muuttaisitko uuden osoitteen myös linkkilistalle, kiitos :)

    VastaaPoista